JANNICOOL OCH YRAN (LÅNGT JÄLA INLÄGG)

så fint de är ute när de se ut såhär!!
Jag var själv när vi slutade (typ kvart över 2) så då bestämde jag mig för att gå och köpa det här. Eftersom jag köpte biljetten till yran igår så hade jag tänkt att inte lägga pengar på massa skit, gick ju bra hehe....
janni cooool. Nä asså fy har fått världens munsår/hepes aktikgt här om dagen så har kännt mig så jävla äckligt. Är inte bara ett munsår, inte två, inte tre utan fakking fyra stycken!!?? Är tio gånger värre när man är blek som fan och haft äckligt fettigt hår (duschade dock det igår) Så imorse fick jag fan lov att sminka mig för kände mig så äcklig och ful. Haha har typ undvikigt att kolla på folk för vill inte att de ska se hur jävla ful man ha vare men mina äckel läppar. usch.
 
 
Har inte idas bloggas nu senaste dagarna eftersom de inte hänt något speciellt eller egentligen den främsta anledningen till att jag inte bloggat har varit att jag inte haft några bilder att lägga upp. Jag tycker att bilder är a och o för att det ska bli ett bra inlägg. Inte för att jag nu hade världens roligaste bilder men de är ju alltid någonting ;) Bloggade inte om min Söndag eftersom jag bara låg hemma. Växlade mellan soffan, kylskåpet och sängen. Såg klart filmen No strings attached som för övrigt var en riktigt bra film.
 
Veckan började som vanligt himla lungt med endast två lektioner och sluta tidigt på det. På idrotten fortsatte vi med gymnastiken där vi försökte oss på att stå på händer och lite sånt. Jag, Nadja och Linnea gymamde på som vanligt efter idrotten och sedan lunch på det. Jävulst lugn Naturvetenskap där vi kolla på en powerpoint och ritatde, mys. Avslutade dagen som vanligt med en promenad och sedan hoppade jag ner i sängen före nio tiden!!
 
Igår Tisdags hände det väll inge märkvärdigt på skolan, typ som i Måndags fast en lång dag helt enkelt. DOCK så hände det faktsikt något igår morse. Haha evert körde fast, rip. (WOOOOOOOW, så händelserikt liv man har)
Även igår så somnade jag före nio och vakande efter 6 timmar vid två tiden så jag trode det var dags att stiga upp. Har varit van att endast sova 6 timmar senaste tiden så kroppen är inte van att sova upp mot 9 timmar, men det är verkligen himla skönt. Jag märker att jag inte är lika trött och slö. Har dock varit slö idag, speciellt nu efter terminens första step pass. Jävlar vad Maggan körde slut på oss. Har dessutom gymmat två dagar nu på raken och desstom haft idrott två gånger på det. Man är int van. Så trött. 
 
Igårkväll så köpte jag biljetter till yran, ojj vad det sved i börsen men tror det kommer vara värt det. Både Julia, Saffi och Leia ska dit så jag har ju som blive taggad.
 
Höll nästan på gömma att igår så vart det ingen vanlig idrottlektion. Vi var totalt tre enstaka elever, jag, Nadja och Linnea :-------) Så vi fick pröva på att klättra på klätterväggen och sedan kötta vi på med lite gymnastik och såå. Gymnastik är ju verkligen så skojj, synd att man inte hållt på med det så mycket.
 
 
 
Jävlar vad mycke jag skriv, nästan så det inte är lönt att dra igenom min Onsag. Haha men jag kan göra det kortfattat. Idag har jag...
•Gjort prov på lastsäkring som jag tro gick ändå bra, råka dock slarva på en fråga...
•Steppat med Maggan
•I slutet på yrkesteorin var vi endast två elever, ahah jävulst spett.
•Varit utan Linnea, märks direkt när Bettan är utan hennes Helen<3
•ÄTIT MAKARONER OCH KORV TILL LUNCH<3
•På tal om makaroner så har jag varit så jäääääääävulst sugen på mac and cheese. har aaaldrig smakat det men googlat bilder, kollat videos och blive så jävla sugen. Måååste pröva!