HAN STOD UTANFÖR MITT FÖNSTER

För någon dag sedan så drömde jag typ världens äckligaste dröm. Eller asså den var bara så obehaglig och jag får typ rysningar av att tänka på den. Jag hade tänkt att berätta det jag kom ihåg av drömmen. Jag drömde alltså att jag låg och sov i min säng och vaknade till av att jag hörde något. Det lät som att någon gick utanför mitt fönster alltså på vår inglasning. Jag tänkte inte så mycket på det, de kunde ju vara vad som helst och ville liksom sova så jag somnade om. Sedan vaknade jag igen av att det var något som lös i mitt rum. Det var inte som att någon tände en lampa utan var mer som en stråle från en fick lampa. Jag tänkte det förmodligen var solen som kikade in genom fönsteret, fast jag kommer på att det är en inslagning ufanför rummet och de kommer aldrig in soljus i mitt rum... Jag vänder mig mot fönstret och ser en siluett av en man och att strålen kommer från han. Den här mannen har alltså gått in i vårt uterum och står nu och kollar in genom persiennerna på mig. Sedan gör jag han säga "jaa hon ska jag ta sen" och skrattar lite lätt. Jag sätter mig upp och får panik, försöker skrika men inget hörs. 
 
Sedan så springar jag till resten av familjen i panik och är jätte rädd och kommer inte ihåg riktigt vad som hände sen. Asså fyfaaan dedär är typ min största mardröm. usch. Vet inte varför jag ville dela med mig av detta men ville bara skriva ner den någonstans. 
 
Haha HUR SOM HELST, tillbaka till verkligheten.. ;) Vart myskväll med en Ben&Jerry framför en serie jag nyss börjat kolla på. Jag började för någon vecka sedan kolla på Lucifer men fastnade inte riktigt. Igår när jag ändå inte hade något annat att kolla på så plöjde några avsnitt. Inte bästa seriern jag sett men ska ge den en chans. Man blir ju alltsid så nyfiken så måste ju se vad som händer ;)