FIKA HOS LEIA

I Söndags så for Ellen och päronen i vanlig ordning iväg på innebandy match. Satte de var bara jag och Julia hemma på förmiddan. Det ända som stod på schemat var fika hos Leia klockan 3. Jag for ut på en promenad innan jag tog mig en dusch och sedan fixade mig. Tycker de är liiite roligare nu att sminka sig när man har en bestämd plats att sitta vid. Annars har jag ju vare lite överallt eftersom jag inte hade något sminkbord eller så. 
 
Jaja, halv tre kom André och Linnea och hämtade upp oss. Leia bjö på typ världens godaste fika. Hon hade skärt upp massa frukt, bakat äpple/hallon paj och små dadelbollar med lite glass. Så jäkla gott! Hade kunnat sett himla inspo ut på bild men jag avslutade med glassen och pajen så vart inte speciellt inspo ahhaha.
 
Jag tro jag nämnt tidigare i bloggen att jag varit sjukt sugen på Mac n cheese, än fast jag aldrig smakat det. Jag bad mossan köpa hem ett paket så det blev Söndagens middag. Eftersom att jag hade hypat sönder så vart jag liiiite besviken. De var sjukt gött, kanske inte till middag men inte lika gött som jag trode. Nämen nu kan jag dehär med mac n cheese och ahde vare kul att pröva göra sin egen, de kanske  bli ännu bättre? Jag tycker det ofta är så att hemmagjort är mycke bättre.
Den högra bilden är Sofies :')