SNÖ TISDAG WTF (HÅLL KÄFTEN INGEN BRYR SIG)

1.Jävlar va vädret kajka och bestämde sig för att de skulle snöa som fan man ba jah wtf vgd. Som styggt när man ser Linnea lunka hem haha.
2.Jag och daddy cool fast han kollade kort :(
Jag kickade igång mitt träningschema igår med mitt första pass där jag körde 15min joggning ute som uppvärming och sedan fortsatte jag med en massa högintensiva övningar och sedan idioten på de. Fyfan va jobbigt, aldrig blie så slut efter en idrottslektion. Nämen de känns bra dock lite stelt när resten av klassen spelar badminton och man själv köttar på i hörne av hallen, ahahhaha styggt. Är som ont om plats i gymmet så jag fick lov att hålla till i själva hallen. Började med en liten uppgift på nk:n om så kallade ekologiska fotavtryck och ens egna påverkan på miljön, ganska intressant att se hur ens egan livsstil påverkar jorden. Enligt ett test jag gjorde om jag och min familjs livsstil så lever vi som om de fanns 3,8 jordklot, sick. 
 
Blev så förvånad imorse när de snöa som fan, jaaaaaaaah. Som drygt på nåt vis, speciellt när man ha låga skor :/ Vår nya syv kikade in på mentorstiden, Linnea påstog att hon kände igen hon och att hon har jobbat på Renfors, hmmmm. Blev även sagt att vi ska på friluftsdag v.9. Blandade känslor, tycker de oftast är kul och mysigt med friluftsdag men ibland känns de små drygt. Jaja, de blir vad man gör de till, och de är ju inte lönt att vara negativ för då blire ju inge kul.
 
Idag så var de ett styrkepass som stod på schemat, skönt att slippa vara ute i det här jävla vädret. Var som små lämmen i kroppen efter gårdagens träning så var extra jobbigt att träna idag må jag säga. Ikväll så var vi bjudna på middag hos Framor och Stig där det var gott som vanligt. Mumsade på en alla hjärtans bakelse som farmor hade gjort till efterrätt. Fick som njuta extra av den eftersom man är alone imorgon på självaste alla hjärtans dag. Hahha nänä ja e inte bitter. Fyfan för den där jävla dagen, spyr på alla i förhållanden som ska vara cheesy å ba jag älska dej, man ba jo de är ju en fördel så håll käften ingen bryr sig.