OM MAN VILL VA "FIN" FÅ MAN LIDA PIN

tröja bikbok, byxa cubus i tink, kajk bh me massa rep å grejjer är från lindexxx.
 
Eftersom att Onsdagen är den ända dagen de är lönt att förska va fin. Därför kände jag för att ha mina kajkbyxor för jag tycker jag använder den alldeles för sällan. Brukar alltid rådfråga Julia om vad jag ska ha för kläder och hon säger alltid att dessa byxor ser ut som skit därför har jag aldrig dom, men idag så hadd jag dem! Inte de smartaste att ha nu mitta vintern men vafan om man vill försöka va fin så måste man lika lite pin eller va äre man bruka säga. Haha på tal om att vara fin så faila jag som fan med mitt busande igår... Hahahah så jääävulst.
 
Hela dagen har ci hafe massa teori i vanlig ordning. Känns dock jävligt olönt eftersom vi gick igenom samma skit som vi gjorde förra veckan och efter lunch snacka Jan bara om de två kommande dagar typ. Jävulst ovärt att sluta 13:45 när man har en buss som går 13:30... Avslutade dagen därmed att kolla lite youtube och serier innan man hoppa på bussen hem.
 
Var fullt hus nu när jag kom hem höll jag på säga. Haha Ellen hade hem tre kompisar så jag gjorde egen mat och satte mig på rummet, social som man är.
 
Nu måste jag smäla mina makaroner och korvar som jag nyss tryckt i mig sedan tagga upp för steeeep!!!!