JANUARI

 
 
JANUARIS:

BÄSTA HÄNDELSE: Vilma 18år, så jäkla kul.

KLÄDESPLAGG: Gråa mjukisar, leeeeever i dom.

ARTIST: ODZ!!! (igen)

BÄSTA KÖP: This, de är 3 stycken tröjor som jag är faktiskt riktigt nöjd över. Dessutom så var det 3 för 99, kaaaap.

MAT: Lingongrova, livets mackor.

WTF: Att jag anämlde mig till en halv mara, hååh neeiiij vem tror jag att jag är.

BÄSTA BESLUT: Så svårt.. Men eftersom jag verkligen vill försöka bli mer spontan och ta för mig mer så måste jag nog säga att jag och Julias spontana tripp till Vindeln förra veckan få bli månades bästa beslut. Man ska fan leva i nuet och inte tänka efter så jävla mycket, det är jag verkligen expert på haha.

SÄMSTA: Hmmmm, varit delvis jäkligt kallt. Har fått frysa en hel del.

LÄNGTAN: Det är faktiskt inte så långt kvar till sportlov så det får bli januaris längtan. ;)

UPPFYLLDA MÅL: Hade egentligen inga mål förutom de jag alltid försöker sträva efter, äta med måtta, röra på mig och träna än fast det inte alltid känns så kul. Tycker det gått ganska bra ändå.

Jag har dessutom mått himla bra! Inte varit speciellt negativ som jag var i slutet av 2017 så känns himla bra start på året!

SAKER JAG SER FRAM EMOT I FEBRUARI!? MÅL?: Hmm vet ej. Ett speciefikt mål för Februari kan vara att jag ska minst far ut på 6 springturer. Som det ser ut just nu så är de typ mycke. Vill inte lägga ribban för högt om jag säg så. ;) Om jag räknat rätt så blev det typ bara 3, inte speciellt långa rundor i Januari så vi kan förska oss på att bubbla det. Hååhhh neeeiijj nu måste jag ju klara det här för annars bli man ju enagtiv ;)