FREDAG

hoj.
 
 
Vart en himla kort skoldag idag. Inget man klagar på, speciellt inte när det är Fredag. Nu har vi vare nere på körgårn i 5 veckor så nästa vecka blir det att börja med B-körnignen. Det känns som små mysigt på nåt vis.
 
Jaja men eftersom att vi var klar med allt så blev det så att vi fick sluta tidigt idag. Började med att städa och torka ur BEGen där jag höll på svettas bort. Hade både flis och långkallingar så det kändes ovant att svettas så pass när man senaste veckorna fryse som fan. Sedan så for vi ut på äventyr höll jag på säga :---) Haha nämen de var en liten skotare som skulle till skolan som vi var och hämtade. Kul att faktiskt få göra nåt annat är bara vara på skolan. Det är de som känns små kul med B-körningen vi ska ha nästa vecka, att man slipp vara på skolan och få liksom komma ut. D e  najs.
 
Stig, räddaren i nöden var så snäll att han hämtade jag och Linnea i Vännäs efter vi hade slutat. Blev tacos till lunch nu när jag kom hem, gooottttt. Ikväll så var de tänkt att jag skulle iväg på partajj men tyvärr så blev det icket så får väll bara vara hemma i vanlig ordning.