♥♥♥

Igårkväll så hade jag tagit fram locktången och fina kläder som jag sedan skulle ha på mig idag. Det kan vara kul att inte alltid se ut som skit ;) Jag vaknar upp av mitt första larm vid klockan 6 och stänger av alla larm(!!!!???) och somnar om... Jag vaknar sedan upp och kollar klockan och ser att den är 07:09 (bussen går 07:15) och jag flyger upp ur sängen och drar på mig de första jag hittar, går på toa och sedan vandrar jag ut till bussen. De är först på bussen man kan andas ut och känna någon form av lugn men är lite putt för att dagen började på detta vis ;)
 
Trots detta så blev dagen ganska bra ändå. Vi svarade på några frågor på yrkesteorin där Jan bjöd på clementiner och hjärtan, sötnos. Tur att man fick sig nåt att äta nu när jag missade frukosten. Såg verkligen inte fram emot lunchen för de va nå skit men de erbjös vindruvor och massa frukt!♥♥ Så gulligt, hela dagen blev så mycket bättre av detta!! Som pricken över i:et så slutade vi tidigt och fick skjuts hem av Johan så jag var hemma redan vid 12. 
 
Eftersom jag inte kan fara på stepen ikväll för jag, Mossan och Julia ska till stan så passade jag på att göra bort träningen nu när jag kom hem. Man känner ju att man måste göra sina pass nu när man följer ett träningsprogram. ;) Har varit väldigt milt och skönt ute idag så var extra skönt att vara ute å springa. Super jobbigt när det ska snöa och blåsa som fan. Blev en dusch och sedan två avokadomackor på det så nu sitter jag här mätt och belåten. :----)