BACKINTERVALLER

1. Hahah styggt att man inte ser ut genom köksfönstret, de skottade taket igår så huset ser fan igensnöat ut. 2.Upptäckt att dehär är livets skönaste tröja för tillfället. Najs att de är kort så man kan lufta piercingen och världens skönaste material (sammet) plus att den är riktigt snygg.
 
Hallådär.
Nu är det Måndag igen vilket betyder en vecka närmare sportlov!? Nästan så jag glöm bort att vi snart får lov för tiden går så fort. De e najs. Imorse hade vi som vanligt idrott och idag så drog jag på mig pulsbandet och sedan for jag ut och sprang. Första gången jag tränar och liksom håller koll på pulsen, brukar i vanliga fall inte ha någon aning vad man ligger på. Hur som helst så körde jag backintervaller i någon backe jag hittade, fyyyyyyyyfaan säg jag bara. Såg att maxpulsen låg på 220 och de säger ju en del om att de var minst sagt ansträngande. 
 
Chillade sedan en stund innan livets tråkigaste lektion, naturkunskap. blä. Som vanligt blev det tidiga bussen hem och nu när jag kom hem tog jag en dsuch och gjorde jag mig två avokadomackor för jag var så himla hungrig. 
 
Har varit sugen på pasta idag och känner att de lutar mot att göra något av bönpastan vi har. Hmm, de lät som gött måste jag säga...