ikke vær så sur da

Fyyyyyyfaaaaaaaaaaaaaaaan. Var ej tänkt att jag skulle sminka mig idag men så blev de för jag hade tid och då kände jag att vill ha jeans. Kan säga att jag ångrade det när jag insåg att det var -25 men orkade ej byta för klockan var så mycket så jag dundrade ut till bussen. Så jag har i princip hela dagen haft hurvens och frusit. Får gåshud av att bara skirva om de, ahahha. Iallafall på skolan så svarade vi på några frågor om elsystemet och bara lyssnade på Jan, like always. Vi slutade innan 11 så jag och Linnea tog bussen till stan där vi hängde till 13:20. Vi köpte lunch och bara chilla typ, ändå små mysigt fast kallt.
 
Fyfan jag skickade in veckoutvärderingen om träningsprogramet vecka 2 och fy vad jag aldrig blir nöjd. Så svårt och vill skriva så mycket men vet aldrig hur jag ska formulera mig och strukturera upp allt. Så jag skicka in skiten och få väll vänta på feedback, man blir så himla blind när man sitter och skriver/läser sin egen inlämning typ 1000 gånger. Ikväll damer och herrar så ska jag på step, yey. Så nu ska jag bara slänga i mig nå middag (kyckling gryta som Jullis gjort♥) och sedan ta på mig träningskläder och tagga igång.
 
1. jag 2. kallt så in åt fan 3. min snygga smink spegel hihi. 

FRILUFTSDAG

bullmammaoutfittaaaaaaaa
 
hejhejhej.
Idag så vaknade jag upp till en grå tråkig himel och -15 grader på termometern, vilket gjorde mig ytters otaggad på dagen. Jag hade haft väldigt låga förväntingar på vädret bara för att man ska slippa bli besviken. Senare under morgonen så kikade faktiskt solen fram och jag blev genaste på bättre humör. Tycker de blev en rätt lyckad dag ändå. Fint och soligt DOCK jävulst kallt så förfrös halvt. Nämen de var mysigt ändå, alltid kul att få hänga med mina favoriter.♥

MONDAYS MONDAYS MONDAYS

1. Haha styggt, tre par skor ok jonna lugna dig, 2. linnea söt och janni ugly shit cool trött 3. ut på tur aldrig sur
 
hej.
 
Idag så är det Måndag, jag tänkte ifall jag inte var tyslig nog(↑). Var jäkligt otaggad imorse när jag visste vad som väntade. Typ veckans jobbigaste träningspass, buuhuu. Körde 15min uppvärmings jogging och sedan en massa jökla övningar. Nu när jag ändå är igång och snackar om de så kan jag snabbt dra igenom vad jag körde (för er som bry er::)))
Burpies 
Jumping Jacks 
Hopp squats
Spark i baken
Skidhopp
Grodhopp
Upphopp
 
Och detta körde jag 5set med 10reps. Kan säga att jäklar vad jag fick upp pulsen.. Fyyfaan. Man känner sig inte lite utstirrad när man är i hörnet av bollhalln och resten av klassen lallar på med nå badminton. Själv är man röd som en tomat och kan fan inte ens andas, känner mig lite felplacerad ahha. Sedan så avslutade jag me nå idioten och nedjogging osv. skoj.
 
Nämen efter att ha skrive en inlämning om träning i två veckor typ varje dag så hade jag tydligen inte fått nog att skriva om just tränign ahah. tragiskt. Jo jag är lite less men måste ju fylla ut inlägget. heh.
 
Slutade tidigt och eftersom Farmor och Stickan var i krokarna så fick jag och Linnea skjuts hem. Ni ser ju själva på bilden om jag var less eller om jag var less. ahah fy va trött. Ikväll ha jag pakat och gjort iordning allt inför morgondagen. Imorgon ska vi nämligen ha friluftsdag och åka slalom å grejjer. Jag kommer väll smälta in bland jibbarna med min jävla NEFF jacka och stora täckis, cringe. Nämen är lite taggad.