VECKAN

1. lite julmys i biln, haah dock så vet jag inte hur jag ska lösa advensstake-situationen. Svårt att få den att sitta fast :( 2. Haha julia och ellen bakade här om dagen, dock inge julbak utan chokladbollar. 3. adidas go.
 
Gud vilken slö vecka säger jag bara, slöare än vanligt😂I Måndags hade vi först religion och sedan gjorde vi bort YKB provet. Var jävulst nervös eftersom man har hört att de ska vara de svåraste eftersom de är så brett typ, svårt att plugga när de är så mycket. Men jag klarade det!! Wihooo. Så eftersom jag är klar med all teori för denna termin så var jag hemma i Tisdags.
 
 
I Onsdags så for vi till Hossab och lastade på en vimek skotare, en såndär liten en, Vi körde sedan han till, aa utanför Ersmark på nå avlägg inne i skogen. Tog dock sin tid för de var 2 bilar som ville förbi och så var det en timmerbil som skulle ut, aja de löste sig till slut. 
 
Resten av veckan så har vi endast haft två uppkörningar. I Torsdag hade vi vår först deluppkörningen. Gick bara bra så mendas jag väntade på Linnea så for jag förbi Avion och fördrev tiden. Blev samma via på Fredagen, uppkörning. Var inte så nervös som jag var när jag skulle köra upp för B-kortet. Men även den gick bra så nu har jag i princip C kort. Dock så ska lärarn rapportera in de typ nu till veckan så får inte köra än men aa ni fattar😆 
 
 
Blev en väldigt spontan kväll nu i Fredags. Hade hört att Lasse Stefanz skulle vara i Lyckelse men är ju inte nå stort fan av dom så hade inga planer på att fara dit. Meeen Jimmy var taggad och fick med sig jag, Julia, Isac och Johannes som chaufför. Vi for ganska sent typ vid 10-11 så vi var i Lyckesle vid 12, blev ju typ 2 timmar. Men vi hade jävligt kul ändå, haha jag ba vi var där i seriöst 3 sekunder kändes de som, aja kul att få supa, TILLS DAGEN EFTER.
 
 
Hahah var så satans bakis på Lördagen. Jag bruka klara mig ganska så bra, visst lite huvudvärk och nån enstaka gång så har man mått illa och sådär, Vet inte om de var för att de var så länge sen jag söp och att jag drack nån grogg, för satan vad jag mådde illa. Haha åhhh men vid typ 4 tiden så mådde jag rätt så bra ändå.
 
Vid halv 6 var det julbord på droskan med pappas jobb. Blev rätt så tidigt hem, typ halv 9 kanske. När jag kom hem så kollade jag julkalender, nåt avsnitt av eotb och sedan slocknade jag.