JULAFTON 2018

Tripp trapp trull höll jag på säga men nästan...😆 Lillasyster Julia, jag janni och lill-lilla syrran Ellen.
1. hej/jonna 2. Hahah ser inte så himla fint ut men jäkla gött me en ost macka, pepparkaka, glögg och kaffe. Hahah lät som gassigt men så äre ju kring jul. 3. gammy.
 
Gud då var julafton redan över. Har inte haft så speciellt mycket julkänslor, boring ju. Man har som försökt kolla på julkalendern, käkat pepparkakor och lyssnat på julmusik men de är som svårt. Jag hade då iallafall lite feeling. Började morgonen men gröt och sedan gjorde jag mig iordning. Använde för första gången lösglitter på ögonlocke som jag fick av saffi. Blev lite kajk, tänkte jag måste öva inför nyår😂. Glittrade typ ner hela sminkborde. 
 
Blev sedan julfika och kalle anka hos farmor och stig med släkten. For sedan hem och käkade julbord, tror de blir näst sista för i år och fan vad less man är. Bruka alltid bli ett sista på juldagen med reser från julafton och även hos farmor då vi har en mini-julafton med andra delen av släkten. 
 
Tog mig en promenad nu på kvällskvisten då jag mestadels sutte på arslet idag och rensade tankarna. Nu jäklar taggar jag inför morgondagen då jag och Julia ska och se ODZ!