HELG

1.LIVETS glass, blev mys med syrran i Fredags 2. stan 3. stan med sis.
Nytt linne, wow. kommer jag ens våga använda de.
 
Heellooo.
Riktigt chillig helg, som vare många lugna helger på senaste. Tråkigt? nja lite men gött att bara chilla också. I Fredags var jag och Jullan hemma själv, blev en sväng till tsjö där vi köpte glass, resten av kvällen låg vi och kolla film och käka glass typ. Vi såg bland annat Project X tro jag han hette. very good. På Lördagen for jag å bullan till stan och shoppade. Blev en sväng på ersboda för jag ville hitta en mini advensstake till biln men hittade ingen 🙁. Sedan så var vi på Avion tills vi blev less och ville hem. Tacos mys andra kvällen idrad och sedan så komme mossan å fassan hem från Götlaborg.
 
De var delvis strömavbrott så blev inte mycke gjort igår, chilla me la familja typ. Och till sist idag, Söndag så blev det ännu en sväng till stan för att jag skulle skjuts Ellen på match. Passade även på att köpa nya torkare för att mina va slut. Avslutade dagen hos Bengan å Emma där vi fikade och nu har mossan just förhört mig inför morgondagens prov. Åhhh jaaag stressar sönder, är så jobbigt att plugga när de är så jäkla mycket. Aja, jag tänker såhär "om jag inte klarar det, så få jag så fort som möjligt göra om de" haha. 
 
Aja flickor och pojkar, nu är jag less på allt och måste nog bege mig mot sängen. wish me good luck inför YKB provet imorgon. i need it. 
 
Helgens shopping :-) Tre typ party toppar, fyfan vad den där till vänter glittrar ner everything, från h&m förutom linnet som är från cubus (cubus? jonna wtf😂 menar gina) Blev även nå sminkborttagning och gjorde typ även bort all julklappsshopping. Fick även lov att köpa nya torkare, boring.