VECKA 30 OCH 31

Vecka 30 (10)

Träning: OBEFINTLIG

Haha jag gjorde inte ett ända träningspass och förtäde förmodligen för mycket alkohol och dålig mat så kan säga att denna vecka var helt klart sämsta träningsveckan😅... 

 

Efter en motorvecka med sprit, för lite sömn, varma dagar, kalla nätter och för lite mat gjorde att jag varit liggandes denna vecka. Har haft sveiges huvudvärk och ont i halsen så har varit rädd för att träna, för vill inte att det ska bli värre. Jag har helt enkelt bara kört promenader och en hel del timmar framför tvn😌😉...

Vecka 31 (11)

28 - 29 km

Måndag-Vila

Tisdag-Vila     

Onsdag-Vila

Torsdag-Vila   

Fredag-Vila     

 
 

Lördag-Styrka

Kände mig så pass pigg att jag körde ett styrkepass inne på rummet. Brukar ofta köra på styrka just efter jag varit sjuk eftersom de övnigar jag kör inte är så pulshöjande. Det kändes bra och jag har verkligen saknat träningen.

●Rygg övning med roller 10reps 3 set

● Crunches 15reps 3 set

● Armhävningar 5reps 3set

● Utfall 10reps/ben 3set 8kg

● Rygg övning med hantel :--)15reps 3set

● Cykla 20reps 3set

● Draken 7reps/ben 3set 4kg

● Plankan 1min

● Sidoplankan 40sek/sida

● Hopp squats 20reps 3 set

● Höftlyft 15reps 3set 4kg

 

Söndag-Distans

Efter två veckors löpningsuppehåll, vilket känns si sådär.. så fick det bli en lugn 6km runda. Jag gjorde en avvikare på slutet av passet där jag sprang upp på kamen och körde 3x100m ruschar. Avslutade sedan  träningspasset med stretching och sedan en promenad hem.

 

Totalt: 6,3km😕

 

Nu är det knappt två veckor kvar till halvmaran!!??😱 Är lite osäker hur jag ska lägga upp nästkommande vecka. Eftersom man vill vara pigg och alert på loppdagen så brukar man ta det ganska lugnt med träningen sista veckorna. Meeen jag som körde med två veckors träningsuppehåll veckorna man egentligen bör köra hårt som fan och köra de sista långpassen så vet jag inte om jag ska lägga in lite drygare pass nu ibörjan av veckan och sedan ta det lugnt.

Jag får helt enkelt lita på min träning, jag har ända hållt med träningsprogrammet i över 10 veckor så jag borde kunna vara lugn. Det är inga tvivel om att jag kommer att klara det, utan är mer nervös över hur jobbigt det kommer att vara😂.