CRUSH??!

 
 
Godaggg.
I Lördags så tog jag mig ut på en springtur, första gången sedan jag sprang halvmaran (alltså en vecka efter). Blir inte lika motiverad när man inte har något mål att träna inför😉. Får väll tänka att om ungefär 1-2 månader dra vi iväg till Cypern, så man vill iallafall försöka va lite vältrimmad😂. På kvällen blev det som sagt galejj som jag skrev om i ett tidigare inlägg. På Söndagen vaknade jag upp och mådde jävligt bra. Julia sa att hon mådde skit och var jävulst bakis, själv kände man knappt av något. Drack dock int så svinigt så är väll därför men himla skönt att må bra dagen efter😇.
 
Idag Måndag så var det vår första religion lektion. Haha asså våran vikarie säger jag bara... Hon var så jävla flummig och tror helt ärligt att hon ha en liten crush på Birk för han var den ända som fick frågor. Och jävlar vad hon höll på fnissa och allt va de var😂. Brano och oklar lärare måste jag säga. Två religonlektioner var det ända vi hade sedan vid 11 tiden slutade vi. Det vart en portion sepnat fylld tortellini (ändå gött!!??) på skolan sedan for vi till stan. Mor var i stan så fick åka hem med henne och nu när jag vare hemma har jag kollat på Good Girls och käkat smuttiiii bowl :-----------------------)
 
1. Är ett filter.. ingen riktig regnbåge😔. 2. mys söndag 3. Livets lunch i Fredags, åt stuvade "makaroner" och korv, hur länge sen som helst😍😋. Plus världens fräschaste celsius.