NY FÖRÄLSKELSE

1. gott af 2. julias bullmamma outfitta
 
Go kväll.
Jäklar, imorgon äre fredag😄. Dagarna går rätt bra ändå, trots att jag inte har någon fast plats. Egentligen ska jag enbart sitta och göra svivlar men eftersom att de inte finns några att göra så är jag lite all over the place känns det som😅😅. Så ibland blir man rent ut av utan göra och då får man chilla tills de finns något att göra eller gå och tigga jobb någonstans, ahah tragiskt men skönt på ett vis så man int behöv stressa och jävlas. Man får passa på att ta det lugnt nu sista tiden då chefen har semester.😂 Om nu inte detta är min sista vecka, är osäker. 
 
How everrrr, det har gått bra på index :---). I Tisdags så var det middag i stugan hos Farmor och Stickan. Ni ser ju själva, götta. Jag har som fått en ny förälskelse, nämligen västerbottens paj😋. Käkade det till Middag, lunch, middag och lunch ännu en dag, hehe. Så jökla gott.
 
Avslutade Tisdagen men ett av de bästa träningspassen. Det kändes så jävla bra och jag bara flög fram!! Länge sedan de köndes så lätt.
 
Allt har varit rätt så bra i veckan, har blive någon "dålig" middag (ehe hamburgare me strips idag osv) och har haft mensvärk från helvetet. Usch, vill bara kura ihop mig i fosterställning under täcket och sova hela dagen. 
 
Linnea frågade ifall jag ville hänga med till Åsele imorgon så förhoppningsvis så blir det så. Vädret värkar sådär men jag är typ ändå taggad.
 
Usch vilket spretigt och osammanhängande inlägg, hoppas de e ok. jag är lite kaos atm.
 
1.hej hej// en tredje del av mitt ansikte 2. härliga tider, aka rast.