NÄSMARK TROPHY 2018

go
😎
1. Man var ju slut naaanting påväg hem.
Avlutade med en av de första bilderna jag tog i Åsele. Inte någon kronoligisk ordning här ialalfall😅😉.
 
 
Jälar. hej på er.
Denna vecka har gått riktigt bra ändå och kändes som brano skönt med Fredag igår. Började dagen med att göra frukost i vanlig ordning. När jag hade gjort iordning typ godaste mackan, lingongrova med ost, gruka, tomat och skinka, så spillde jag vatten över mackan. Asså fyfan vad less man blev. Kände ba, denna dagen börja ju inte bra iaf.. Men detta betydde ju att dagen bara kunde bli bättre, vilket den blev😌.
 
På jobbet så fick vi äntligen något att göra. Körplan fylldes på och vi hade göra hela dagen, och ett bra tag till. JAJA. Gött att sluta redan vid 15 och när man var hemma så var det bara att slänga på lite smink och göra sig iordning för Åsele. Jag åkte upp med André och Linnea där Linnea fick lov att sminka sig i lastbiln för hon hade vare och jobba och han inte. Gick ju ändå bra, vad de såg ut som iallafall🤠. 
 
Trode det skulle vara mer lastbilar så vart lite besviken men vart ju kul ändå. Till en början så sa jag och Linnea till varanda "va gör vi ens här" men måste säga att jag hade jävligt kul trots allt. Hade lovat mig själv att inte drick en droppe alkohol nu innan halvmaran, meeen några öl borde gå bra tänkte jag🤣. Jaja, jag ska ta de lugnt idag så jag kan träna veckans sista pass imorgon hade jag tänkt. Bli bra de.
 
 
 
Asså isak satan vad det blåser!?? Jag trode huset skulle blåsa bort så jag gick ut och plockade undan en del små grejjer från gården. Vill inte att allt ska blåsa åt helvete eller gå sönder så kändes lika bra. Hade nu tänkt att parkera framför tv och mysa.