AUGUSTI

 

AUGUSTIS:

BÄSTA HÄNDELSE: Tavelsjö halvmarathon och Näsmarkkk.

Klädesplagg: (Har som råkat radera denna punkt senaste månaderna😂) Måste nog säga mina grön aktiga Lundhags😍

ARTIST: Har seriöst haft världens musiktorka. Har inte lyssnat på speciellt mycket musik för tycker typ att allt suger. Jag har för det mesta lyssnat på poddat, älskar spöktimmen! Såg att jag under augusti lagt till 3 nya låtar i listen, det är inget för att vara jag😅. 

BÄSTA KÖP: this.

MAT: Känns som att jag äter samma skit hela tin😂...

WTF: (Känns om jag nämnder de hela tiden meen..) Att jag sprang tavelsjö halvmarathon!

BÄSTA BESLUT: Ett jävligt spontant och bra beslut var att jag, Julia, Saffi och Alicia for på bio.

SÄMSTA: Kanske inget direkt "beslut" men att jag varit otaggad på att träna, speciellt nu i slutet av Augusti :--(.

LÄNGTAN: Har inte haft något jag gått runt och längtat efter 24/7 men Cypern börjar fan närma sig.

SAKER JAG SER FRAM EMOT I SEPTEMBER? Låter så SJUKT att de fakking är September imorgon, man ba vaaaaart tar tiden vägen😅. Vad händer ens i September?! Har inget planerat, helt ärligt.

SLÖÖÖÖTT

 
Brano slött med två stackars religionlektioner i Måndags, förstå om man kunde lägga in samhällskunskapen vi ska ha nästa termin!!?? Sedan så fortsätter man på Tisdag med en mentorstid klockan 10 och sedan teori efter lunch. Tala om att man ha de lugnt i skolan😅. Lär ju underlätta något när man har körkort då man kan uppskatta att sluta tidigt och även börja senare. Dock kan de ju va bra att som i Tisdags börja klockan 10 eftersom jag och Linnea passade då på att gymma. Måste erkänna att de känns tråkigt nu i trean utan idrott😕, tur man kan gymma ändåå.
 
Så efter två som sagt brano slöa dagar så var ens "skol-vecka" över. Onsdag, Torsdag och Fredag är det ju praktik. Idag så slutade jag och pappa lite tidigare pga service så vi fick oss en köpp kaffe hos farfar innan vi for hem, mys.
 
 
 

CRUSH??!

 
 
Godaggg.
I Lördags så tog jag mig ut på en springtur, första gången sedan jag sprang halvmaran (alltså en vecka efter). Blir inte lika motiverad när man inte har något mål att träna inför😉. Får väll tänka att om ungefär 1-2 månader dra vi iväg till Cypern, så man vill iallafall försöka va lite vältrimmad😂. På kvällen blev det som sagt galejj som jag skrev om i ett tidigare inlägg. På Söndagen vaknade jag upp och mådde jävligt bra. Julia sa att hon mådde skit och var jävulst bakis, själv kände man knappt av något. Drack dock int så svinigt så är väll därför men himla skönt att må bra dagen efter😇.
 
Idag Måndag så var det vår första religion lektion. Haha asså våran vikarie säger jag bara... Hon var så jävla flummig och tror helt ärligt att hon ha en liten crush på Birk för han var den ända som fick frågor. Och jävlar vad hon höll på fnissa och allt va de var😂. Brano och oklar lärare måste jag säga. Två religonlektioner var det ända vi hade sedan vid 11 tiden slutade vi. Det vart en portion sepnat fylld tortellini (ändå gött!!??) på skolan sedan for vi till stan. Mor var i stan så fick åka hem med henne och nu när jag vare hemma har jag kollat på Good Girls och käkat smuttiiii bowl :-----------------------)
 
1. Är ett filter.. ingen riktig regnbåge😔. 2. mys söndag 3. Livets lunch i Fredags, åt stuvade "makaroner" och korv, hur länge sen som helst😍😋. Plus världens fräschaste celsius.