TINKY VINKY

Nämen asså hallå, hur söta, Teletubbies😭 Var verkligen en av mina favoriter när jag var liten.
 
Jäklar, de var någon plusgrad här om dagen och jag kände för att gå ut och sätta mig i solen. Måste börja med brännan i tid satt säga. Hahaha. Nämen fan nu vill jag ha sommar! Eller åtminstonde bli av med all snö. Fasar all jäkla slask och vatten som kommer va överallt inom kort (Hoppas jag!!??).😥 Man ba vad är grejen när det ska snöa nu!? Omg man bli less.
 
Köpte även hem en "liten" burk (500g!?) med kvarg. Har hört så mycket om de och aldrig förstått vad de riktigt är för något, meen jag tyckte det kunde vara kul att pröva iallafall. Bilden i mitten så ligger det en svätt kvarg med kanel på och massa brukt/bär och helt härligt är det inte det godaste jag ätiti med det funkar. Ibland kan jag tyckta det blir spett med bara frukt och kan vara kul att variera och spetsa till med nåt krämigt emellanåt.😋
 
Hallå jag har besällt en skinnjacka. Jag betsällde en svart moto jacket från Chiquelle för ett tag sedan. Veckorna gick och ingen skinnjacka, blev lite fundersam och sedan såg jag att vi hade fått ett mail om att vi hade fått pengarna tillbaka. Det hade blivit snett någonstans och jag har gått runt och väntat på något som aldrig skulle komma i princip. Så jag betsällde en ny jacka fast en grå skinnjacka denna gång! Mycket snyggare och lite kul med något annat än svart, allt jag äger är fan svart. Så hoppas att denna betsällning gick igenom och att de kommer inom kort😁! Var även lite osäker på storleken men ber till gudarna att jag får plats i den.
 
 
Jajja, idag så vaknade jag brano slö eftersom jag hade svårt att somna igår. Tydligen inge vidare att dricka en kopp kaffe sådär klockan 8-9 på kvällen🙃. Kan även bero på att jag inte ställt om dygnet helt😉. Vi hade fotboll på idrotten, NOSTALGI. Saknar på något vis fotbollen. Robert har varit sugen på att starta upp laget igen, blandade tankar men skulle faktiskt vara små kul ändå!