SOMMAREN PLANERADđŸ€ 

NĂ€men idag sĂ„ tog jag helgđŸ€ . Dagen idag har inte varit speciellt hĂ€ndelserik. Nu var all snökörning bortgjord sĂ„ idag blev det istĂ€llet gruskörning. Kan sĂ€ga att det inte var sĂ„ super skojj men lite roligare med miljöombyte efter all snökörning. Som styggt nĂ€r jag fick syn pĂ„ en ODZ regskylt, snabbare Ă€n fan tog jag en bild ahhaa. PĂ„ tal om styggt sĂ„ gjorde jag en ny kategori hĂ€r pĂ„ bloggen. Styggt heter den🙃. Tycker det underlĂ€ttar med kategorier, iallafall för min egen del. 
 
Jag har haft sÄ ont i magen idag. Det kan dock inte vara all kaffe den hÀr gÄngen för har bara drucke tvÄ enstaka koppar idag. MÄste vara mensverk eller nÄt, uppsvÀlld Àr den ocksÄ. Finns fan inge vÀrre Àn att kÀnns sig uppsvÀlld, USCH.
 
Juste, har inte berÀttat why jag Àr ledig frÄn praktiken imorgon. Jag hade nÀmligen lovat att hjÀlpa Stenlunds med att grilla nÄ burgare pÄ deras visning imorgon.
 
 Jag lĂ€mnade in en jobbansökan till Indexator för nĂ„gon mĂ„nad sedan och varit lite osĂ€ker ifall jag ens skulle fĂ„ det jobbet, och har lĂ€nge gĂ„tt runt och nojjat över sommarjobb allmĂ€nt. Men idag sĂ„ ringde de frĂ„n Indexator och jag fick jobbet😁. Fyfan vad skönt det kĂ€nns att sommaren i princip Ă€r planerad. Kul att fĂ„ kĂ€na sig nĂ„n peng😌.