SAFFRANSGRÖT?!

Kanske inte rätt årstid att dra fram saffran då det går mot sommartider och inte jul överhuvetaget. Jag förknippar nämligen starkt saffran med just julen så lite weird att jag som sagt använder det nu. Nämen jag rensade vårt kryddskåp som tidigare var ett skåp intryckt med påsar och nån krydda här och där, kaos var det. Men jag rensade och orgniserade det🤗. Mår fan bra i själven av att organisera ahahha. Nämen jag såg senare under veckan att en tjej på instagram åt just saffransgröt och eftersom jag hade skymtat saffran här hemma när jag rensade så tänkte jag att dedär måste jag pröva! Riktigt gott att spica upp gröten med någon form av kyrdda, som i dettfall så hällde jag i kardemumma, salt, lite kanel och även saffran. Ser dock lite små äckligt ut på bild måste jag erkänna😉.
 
Annars då? Vi har gjort en vetenskaplig uppgift om tamponger och bindor på Naturkunskapen. Haha gick väll bra men lite konstigt att undersöka och göra en liten labb med binda och tampisar liksom😉. Haha åhh Jan är borta i veckan så vi hade Bengan idag. Ruskigt jobbigt när han prata så tyst och sakta, tur han är söt. Senare efter lunch hade jag och Linnea teoriprovet för B-kortet. Läste första frågan och ba fuq, läste andra frågan å ba faaan?! Jag var osäker på en del frågor och tillslut efter att jag kollat igenom det 100gånger och velat för mycket så lämnade jag in dedär jäkla provet, och det gick bara bra måste jag säga😌, godkännt och allt.
 
Fan att jag är en människa som nojjar och är orolig över ALLT här i livet. Nu imorgon är det andra dagen på praktiken och eftersom jag är lite obekväm att sitta en hel dag men en människa jag träffat en gång (typ främling) och även att det inte finns så mycket att göra resulterar till att jag får ångest. Jag hatar att känna mig ivägen och jobbig så på ett sätt hade det varit skönt att hänga med pappa eller någon man känner, men tro det kan vara nyttigt för mig att få vara lite obekväm och va med nytt folk. Jaja nu ska jag ge mig med allt nojjande och ta en dusch och sedan hopp i säng!