MÅNDAG

 
Fyfan vad jag äte skit i helgen. Man mår fan inte bra i själen av att äta "dåligt". Så jag tänkte fan nu i veckan är jag inte jätte sugen på att trycka mac n cheese eller typ en ben&jerry utan istället äta lite bättre mat isch. Kan ni gissa vad det var för lunch idag? Fakking pannkakor så det kändes inte helt bra i själen efter lunchen. Hahah nämen vafan.
 
Blev chockad när jag såg att det var vecka 17!? WTF det är verkligen inte länge kvar till sommarlov, asså det är typ knappt 7 veckor. Vet ni hur fort det går eller. Man hinn fan inte med och när det dessutom går bort en massa dagar osv. Känns så bra. Blir dock besviken på vädret när det ska va som idag där det regnat lite och bara vare grått och trist. Man vill ha soligt, varmt och rikitgt vårväder helt enkelt🤠.
 
Jaja imorgon så är det tandläkarn som gäller vilket betyder att jag missar skolan. Missar därmed vårat sex oxh samlevnads prov, fan hatar att missa prov och sånt. Jag vill bara få det gjort och liksom ur min värld så man kan oroa sig kring annat😉. Nämen hoppas att jag kan göra det på Onsdag eller nästa vecka.