GLASS I SOLEN.

Älskade Måndag, not. Jag vaknade upp tröttare än aldrig förr. Men jag tog mig iallafall upp ur sängen, men på bussen däcka jag lika fort. Linnea sa att det tydligen var en unge som hade stått i 5år och frågat "Kan jag sitta här? Kan jag sitta här?" på bussen, haha jag sov ju som aldriig förr så hörde inget. Kände mig ytters otaggad på volleyboll när man var så pass trött och sliten. Hade dessutom världens träningsverk från i Lördags och efter promenaden igår så fick jag en blåsa på tån så gjorde (gör) ont att gå. Pricken över i:et är att man menstruerar för tillfället, älska livet💖. Haha fyfan.
 
Dagen kunde inte bli bättre när vi gick in i matsaln och det var fisk, så blev en sleeeten jäkla husmans till lunch. Jag fick lov att sedan gå och köpa en Nocco. Jag kände att detta bådar inte gått, kommer ej överleva utan en Nocco. Jag prövade den nya smaken, vettefan vad det rikitgt är för smak men god var den!
Efter en seg skoldag så står jag och Linnea vid busstation och väntar på bussen. Efter ett tag inser vi att vi har fakking missat bussen, livet går fan bra. Så blev att vi tog tåget till stan, eftersom vem fan orka mögla bort i Vännäs nån timme. Vi köpte en glass och gick ner till älven och satte oss i solen. Mys.
 
Det har varit riktigt varmt och skönt idag, att man dessutom fick sig en glass där på slutet gjorde mig på lite bättre humör. 
 
Imorgon är det fotbollsträning och är lite oklart om jag ids fara. Är väll int mer än rätt att ge det en chans och fara på minst en träning och kolla länget men är fan otagg.