SOMMAREN PLANERAD🤠

Nämen idag så tog jag helg🤠. Dagen idag har inte varit speciellt händelserik. Nu var all snökörning bortgjord så idag blev det istället gruskörning. Kan säga att det inte var så super skojj men lite roligare med miljöombyte efter all snökörning. Som styggt när jag fick syn på en ODZ regskylt, snabbare än fan tog jag en bild ahhaa. På tal om styggt så gjorde jag en ny kategori här på bloggen. Styggt heter den🙃. Tycker det underlättar med kategorier, iallafall för min egen del. 
 
Jag har haft så ont i magen idag. Det kan dock inte vara all kaffe den här gången för har bara drucke två enstaka koppar idag. Måste vara mensverk eller nåt, uppsvälld är den också. Finns fan inge värre än att känns sig uppsvälld, USCH.
 
Juste, har inte berättat why jag är ledig från praktiken imorgon. Jag hade nämligen lovat att hjälpa Stenlunds med att grilla nå burgare på deras visning imorgon.
 
 Jag lämnade in en jobbansökan till Indexator för någon månad sedan och varit lite osäker ifall jag ens skulle få det jobbet, och har länge gått runt och nojjat över sommarjobb allmänt. Men idag så ringde de från Indexator och jag fick jobbet😁. Fyfan vad skönt det känns att sommaren i princip är planerad. Kul att få käna sig nån peng😌.

GLASS I SOLEN.

Älskade Måndag, not. Jag vaknade upp tröttare än aldrig förr. Men jag tog mig iallafall upp ur sängen, men på bussen däcka jag lika fort. Linnea sa att det tydligen var en unge som hade stått i 5år och frågat "Kan jag sitta här? Kan jag sitta här?" på bussen, haha jag sov ju som aldriig förr så hörde inget. Kände mig ytters otaggad på volleyboll när man var så pass trött och sliten. Hade dessutom världens träningsverk från i Lördags och efter promenaden igår så fick jag en blåsa på tån så gjorde (gör) ont att gå. Pricken över i:et är att man menstruerar för tillfället, älska livet💖. Haha fyfan.
 
Dagen kunde inte bli bättre när vi gick in i matsaln och det var fisk, så blev en sleeeten jäkla husmans till lunch. Jag fick lov att sedan gå och köpa en Nocco. Jag kände att detta bådar inte gått, kommer ej överleva utan en Nocco. Jag prövade den nya smaken, vettefan vad det rikitgt är för smak men god var den!
Efter en seg skoldag så står jag och Linnea vid busstation och väntar på bussen. Efter ett tag inser vi att vi har fakking missat bussen, livet går fan bra. Så blev att vi tog tåget till stan, eftersom vem fan orka mögla bort i Vännäs nån timme. Vi köpte en glass och gick ner till älven och satte oss i solen. Mys.
 
Det har varit riktigt varmt och skönt idag, att man dessutom fick sig en glass där på slutet gjorde mig på lite bättre humör. 
 
Imorgon är det fotbollsträning och är lite oklart om jag ids fara. Är väll int mer än rätt att ge det en chans och fara på minst en träning och kolla länget men är fan otagg.

PARTAJJJ

 
Fyfan vad kul säger jag bara. Förlåt mor och far, love u.