CK

Hej flickor och pojkar.
Igår var det första dagen på Indexator?! Tycker det gick rätt bra ändå😁. Eftersom att det var Lördag så var det inte så mycket folk, så det var rätt skönt. Tror nog att dedär ska gå bra. Kom hem vid 5 tiden då vi åt grillat, första gången på lääääng måste jag säga. Fyfan va gött och man blir så taggad på sommar😍. Känns som att det ända vi i familjen Persson äter på sommarn är typ grillat. najs.
 
Idag for jag och Julia till stan eftersom hon skulle ha en eyeliner så jag ba why not. Blev inte så mycket men köpte då mig CK underkläder. Var atggad på köpa nå trosor eller nåt så slog på rejält med ett komplett set å allt. Nu ikväll drog jag och Julia fram mopederna🤠. Haha så blev årets första sväng.
 

LAAANG HELG

 
Tror det inte var så smart att hälla i sig en Nocco efter praktiken då jag hade ätit lite och druckit typ 5 koppar kaffe. Fyfan vad jag blev yr och mådde illa. Ända gången i livet jag inte riktigt njutit 100% av min älskade Nocco. Haha lär väll dock ligga vaken halva natten för har fått i mig så mycket koffein. Jag som ska upp och jobba imorgon. Min första dag på indexator, nerövs like always😅Tro mamma snacka om att vi skulle börja kl 6, fyfan säg jag bara. 
 
De är som extra lugnt med körning nu så även idag har det varit rätt lugnt. Körde nå schakt och flytta nån grävare och såå. Vi var då på garaget innan tre tiden där det vart smörjning och tvättning, så jag passade på att ta bussen hem som går ca halv 4 eftersom de var så lugnt. 
 
Vill säga att det blir tidigt ikväll eftersom att jag ska upp tidigt imorogn meeeen vet redan nu att de inte kommer hända..😅
 

SUMMER VIBE

 
Igår så kändes det inte heeelt rätt att bära vita jeans och min röda kappa till fakking skolan. Kände mig lite, wierd ahah. Nämen vi slutade typ 10 och jag och Linnea skulle som vanligt på Onsdagar till stan så jag ba why not. På skolan hade vi typ utvecklingssamtal då vi snacka med Jan och sedan höll vi på med ett arbetsblad, boring assss.😅 
 
Blev en del spontan köp igår, inget jag riktigt letade efter men de är oftast då man hittar saker man vill ha. Jämfört ifall man har bestämt sig för att köpa dittan och dattan då hittar man fan inget man vill ha. Spetstoppen var nog mest wtf för har ALDRIG linnen för jag är som bredaxlad så tycker jag ser så jäkla manlig ut, och de tycker jag inte om. Dessutom så kan man inte ha bh eller nåt så känner mig inte helt bekväm med det heller, men vafan blev ändå en spetstopp isch till Jannis. Sedan mina älskade party sugör, ahah goals.
 
Idag så var ännu en dag på Mark & Grund gjord, gött. Har varit ruskigt lugnt och därmed har jag varit trött och slö idag. Men vi fick då i varje fall nån grävare flyttad och lite sånt, annars stod vi mesta dels på garaget å hängde.