Jonna Persson

MUMSARNNNN
Imorse när jag skulle prata så fick jag fan inte fram ett enda ord. Helveeete va hes jag var (är)! Redan igår var jag brano hes men idag är de ännu värre. Jag är förmodligen den ända som älskar hesa röster. De är som najs på nå vis. Dock lite jobbigt när man själv är de för man måste anstänga sig så mycket för att man ska höra va man säg.
 
Har haft en himla konstig känsla i min mun, asså tungan har varit sträv och bara kännts himla konstig. Har även haft en konstig känsla i mina tänder. När jag ska tugga gör de typ ont i käkarna och tänderna. Asså what da faq, jätte konstigt. Jag har också haft ont i huve så kännt mig lite halvers idag.
Jag har verkligen inte gjort mycket alls idag. Mest bara varit inne och ätit massa gott. Vi har främande och har ätit massa friterat, nån wook, ris, nudlar och sånt så jag svulla ju sönt. Mamma hade även gjort en cheesecake fast i ett litet glas som ni kan se på bilderna. Fick lov att dra mig ut på en kortare prommis på ca 30min för att få lite frisk luft och röra på bena. 
 
Får fan ge mig, vi ska ju till Rhodos om mindre än två veckor, kan ju inte hålla på så här. Helvete assåsåsåså, få ju ångest. Jag ba mumsa, inte bra.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress