.

 
Asså de här två bilderna beskriver väldigt bra mina senaste dagar och även mitt mående skulle jag påstå. Väldigt mörka å dystra bilder tycker jag personligen. Det är ingen hitt alls att vara ute och promenera när de snöa som fan, är mörkt och allmänt klumpigt att vandra runt med täckisar och vinterjacka.
Jag har varit himla trött och slut senaste dagarna. Har sove som en stock på bussen på både morgonen och även påväg hem från skolan, vilket inte hör till vanligheten om jag säg så. Pappa påstod idag att jag sett nedstämd ut senaste dagarna och kan nog erkänna de, än fast en del är väldigt omedvetet. Tyck de bli lätt så nu när det är höst och mörkt stora delar av dygnet. 
 
For på stepen ikväll även fast jag var otroligt omotiverad. Känns ju alltid lika bra efteråt så de verkligen värt de. Min matdag eller hur jag nu ska uttrycka mig har inte varit bra så kändes givet att fara på gympan. Jag hade dessutom endast gått cirka 3000 steg under dagen så tvingade ut mig på en promenad i den mörka höstkvällen efter gympan. Det här är naktdelen med att bara vara uppe på stor skolan under dagarna, man får inte gå lika mycket!! Detta leder till att jag måste gå längre än vanligt på kvällarna för att få ihop mina steg. Vilka problem.