NY VECKA

 
Oj vad jag kännt mig ofin idag. Hatar att ha nyduschat hår, usch. Om mitt hår är fult är jag ful. :'')
 
Jag som hade tänkt vara så hurtig att ta en morgonpromenad men de fanns ju inte på kartan när jag vakna imorse. Vet inte huuuur många gånger jag tänkt ta mig en tur innan skolan och misslyckats varje gång, man är ju såå jäkla omotiverad. Sjukt vad trött man är, men de är ju så skönt att få snooza en timme till i den uppvärmada gosiga sängen.
Gick då bara bra utan den där promenaden. Jag fick i mig typ 2 liter vatten imorse då jag såg en video om just vatten igår kväll. Jag gick på toa två gånger innan jag for med bussen och ändå höll ja på piss ner mig på väg till skolan. Men folk säg ju de ska va bra med vatten! Blir ju inte att man dricker lika ofta när man är i skolan så de kan va bra att ladda upp ;).
Vi hade dans på gympan, inte min starkaste sida om jag säg så... Efter idrotten körde vi ett ryck i gymmet ett tag innan lunchen. Var faktiskt hyfsad mat idag, pasta och skink sås. Något som jag upptäckt på senare tid att jag faktiskt äter och tycker är gött. Blev inget historia förhör som jag trodde, dom hade tydligen ändrat till nästa vecka under tiden jag varit i Rhodos. Känns faktiskt himla skönt, och när vi körde ett kahoot på de hela så gick de faktiskt ganska bra.
 
Eftersom vi inte har någon lektion imorgon så fick vi ledigt. Så min plan för morgondagen är att plugga historia och göra en uppgift om bakgavellyft som jag missade förra veckan. Annars ser jag väll vad jag hittar på, blir då garanterat sov morgon<33.