INSPIRATIONSDAG OCH FÖDELSEDAGSFIRANDE

Då var det Söndag igen. Dock så är det ingen Söndagsångest för min del eftersom vi har höstlov. Inte för att jag brukar ha Söndagsångest i vanliga fall. Brukar tycka om Måndagar med tanken på att man har en helt ny vecka framför sig. Kan kännas lite halv långt till helg men jag har som sagt inga problem med att vara i skolan.
Igår var jag verkligen inne heeeela dagen. Efter jag ätit upp mina stekta ägg och bacon så slängde jag på mig lite smink. Vi hade nämligen födelsedags firande med släkten eftersom jag nyligen fyllde år. Blev en och en annan tårtbit, någon kopp kaffe och en hel del diskussioner. Gjorde inte mycket efter alla gäster hade farit. Låg och chilla i sängen skulle jag tro. 
Efter middagen satt vi kvar vid matborde och prata på ett bra tag. Ganska mysigt att baar få sitta med familjen och snacka en stund. Eftersom jag inte hade gått ut genom dörren på hela dagen så tog jag mig en kvällspromenad vid klockan 22. Lyssande på peg och pennys halloween avsnitt när jag gick längs vägen en rätt så behaglig oktoberkväll. Jag hade nog inte tyckt podden varit läskig överhuvetaget om jag inte hade vare ute efter 10 en Lördagskväll då det var mörkt som fan... ;) När jag var mellan två lyktstolpar råkade jag förmodligen sparka till en kvist eller liknande för jag vart så fruktansvärt rädd så jag hoppe till som fan. ahahhahahah.
 
Idag så har det varit en inspirationsdag här i Rödå med en hel del olika pass, lunch och även föreläsningar. Jag for och prövade på yoga, lyssnade på två föreläsningar, åt vegansk lunch och var även på ett Zumba pass. En dag utöver det vanliga, tyckte faktiskt dte var himla kul. :)
2
peter

sweet betyder söt.. Vilket man inte blir riktigt klok på..

peter

gav dig just ett medelande, med glömde säga att det var jag.. men det fatta du ju väl ändå.. october igen haha.. grattis snart på 18 års dagen :D lol...