HEMFÄRD

Bild från i Måndags på hela gänget ;) Mindre bra kavlite men så kan de va ibland.. :''')
Jag och Julia på damernas sista kvällen.
Vi fick ju lov att avsluta med en drink, blev en San Francisco<33
Bild på hela familjen Persson första kvällen skulle jag tro.
Soluppgång, fotografen micke p tog den på bussen påväg till flyget.
Dagens frukost. Kan tilläga att när jag tog bilden hade dom inte komme ut med nutellan saaattteee blev ju lite choklad på dedär ;)
Morgon bilder på hotellet :'')
 
 
 
Halååå säger jag från Sverige denna gång, äntligen. Har inte haft någon hemlängtan eller något större sug för att fara hem eftersom man har de ju redan så bra borta på Rhodos. Men jag måste medge att de kändes faktiskt riktigt skönt att få komma hem. Borta kan de vara himla bra men hemma är alltid bäst. Skönt att få andas frisk luft, få tillbaka riktiga matvanor och kunna dricka mina vanliga mängder vatten. Jag hinkar ju vatten när jag är hemma, var lite sämre på det nu när jag varit borta. Mina matvanor ska jag inte ens prata om, fyfan va jag fåt tångest nu på slutet. Jag vågar inte väga mig för jag vill inte veta hur mycket jag gått upp. fyfan assåsååsås. Måste väll gå på diet eller nåt framöver. 
 
Hemfärden gick väll bra. Allt flöt som egentligen på bra, dock så är de ju aldrig kul att flyga. Jag var dessutom så himla torr i ansiktet så vart på dåligt humör på grund av de. Vi fick sån tur att vi blev bjudna på middag hos Farmor och Stig nu när vi komme hem. Gott med nån köttbullar och pären<33 Kan säga att efter en vecka med maaaaassa socker var jag inte så sugen på efterrätt... Blev, hör och häpna, gympa för min del ikväll. Var välbehövligt och känns riktigt skönt nu efteråt. Ska nu gå iväg och duscha och smörja in mig rejält och sedan sova i min älskade säng. Fyfan vad jag saknat han.
Nä no äre allt skönt att få vara tillbaka.