FYNDAT PÅ LOPPIS OCH BIO

De har som vanligt varit en lugn helg för fröken Jonna. Igår så städade och och grejja på i rummet. De var även loppis hos grannarna så gick dit en sväng med Mamma. Jag fyndade faktiskt lite, blev en liten lampa, ljuslykta, ljusstake och en klocka. Kanske får ta och vis er vad jag faktiskt köpte. Tror det blev 10kr för varje grej så de var ju verkligen värt de. 
Är sugen på att göra någon större förändrig i rummet. Typ möblera om och fixa massa, är ju sååå kul. Längtar såå till dagen man har sitt eget hem och får inreda och fixa precis som man vill ha det.
 
Idag så for jag, Mamma och Ellen på bio och såg filmen Bigfoot Junior. Efter bion gick vi på stan en tväris då jag köpte Linneas present. Tycker verkligen det är såååå svårt med presenter, vet aldrig vad man ska köpa. 
Blev tacos till middag ikväll. Jag tror det var innan Rhodos jag åt tacos sist så det var ett bra tag sen. Imorgon har vi Historie förhör så duktig som jag är hade jag tänkt att försöka läsa på det sista och sen blir det nog hopp i säng.