SMILE, SPARKLE, SHINE

Oj vilken tråkig dag. Jag måste fan komma på något annat att äta än bara gröt. Har iprincip ätit det varje dag sen i somras och är snart näääästan lite små less. De är ju gött och så men är smått less. Trode jag aldrig skulle säga det. Finns dock olika varianter man kan pröva och även byta ut toppingen osv. Hmmm.
 
Hur som heelst. Har endast haft två lektioner idag där vi bara suttit vid datorn, tråååkigt. Glömde helt bort att ta med mig gymkläder så blev inget gymmande på lunchen utan satt även då vid datorn och hade ont i min högra vad. Jag har ingen aning om vad fan jag har gjort men känns ungefär som träningsverk fast bara i höger vaden. wtf.
Jag har verkligen insett att jag inte tycker om hösten eller vinterhalvåret över lag. För det första är det mörkt heeela tiden och man blir som nedstämd och TRÖTT nanting. Man vill typ aldrig fara ut och träna för det är kallt som fan. Att bara ta sig ut på en promenad är kämpigt för det är kallt + mörkt= jobbigt och läskigt. Att man bara sitt inne vid datorn resulterar till att jag blir ännu mer nedstämd och arg på mig själv att jag är som jag är.
 
Har varit sugen på att designa min egna almanacka och har tänkt att detta kanske kan hjälpa mig lite att få i ordning på mitt liv. Dock så kommer nog inte en almanacka göra livet älskvärt men de blir lättare att strukturera, dessutom roligare att kunna planera å sååå.
Får se hur det bli men den saken. Just nu känns de som att jag har fem gamla almanackor och anteckningsböcker som jag använt tidigare och detta ger mig  stress att inte ha allt på ett och samma ställe.