EFTER 3 MÅNADERS VÄNTANDE...

Asså man vet ju inte ifall man ska skratta eller gråta när jag tänker på de. :''') Nu efter TRE MÅNADER(!!!!??) har vi fått våra jackor. Ser ju ut som en reklampelare med alla tryck och grejjerr. Jäla Lilja, jag fick ju dessutom mina byxer flera veckor efter alla andra, var dock lugnt eftersom jag hade egna men de här liken ju ingenting. ;)
Hur som helst så har de varit lika svinigt kallt idag med. Har varit nära på att frysa bort nu när jag varit ute och promenera. Fyyyyy. Ikväll blir det däremot att svettas på gymapan så de känns bra. Då brukar de vara ganska uppskattat att få komma ut ur den kvava och varma gympasalen och få lite kyla. Att sedan hoppa in i en varm dusch och efter det mysa ner sig i sängen är de bästaaaa. 

PANNKISAR

 
Gudarns så kallt de har varit idag. Just nu så står mätarn på -13 gader, fyyyy. Hade även tänkt ta mig ut på en kvällspromenad men de tar emot bara av tanken. Ikväll så har jag faktiskt fått lite nytta gjort. Jag har skrivit på historia redovisningen och gjort pratkort till idrottsredovisnignen. Duktig, jotack.
Är så trött på att gå igenom dagen i kronoligisk ordning och alltid typ skriva samma sak så kör jag på dagens hiss och diss istället.
 
Dagens Hiss:
♦Att det blev pannkisar till middag.
♦Att jag hade med mig mackor till lunch, alltså slapp jag gå tom i magen pga den dåliga maten.
♦Gympasset.
♦Att det varit så himla fint ute!
♦Frukosten<3
 
Dagens Diss:
♦Det har varit jävulst kallt.
♦Mitt val av byxor idag, tyckte de var smart att ha håliga jeans idag.

MYS MÅNDAG

Tyckte min morgon var så mysig :'') Hade smörjt in mig med bus igårkväll så startade dagen med en varm dusch. Gick sedan till köket och gjorde gröt som jag toppade med fryst mango och granatäpple. Kokade även en kopp kaffe och satt mig i sängen och åt frukost medans jag kollade på Helen Torsgården, hur mys<33
 
Då var dagens skoldag avklarad. Fick lite smått panik när vi fick veta att vår historia redovisning om första världskriget ska vara klar nästa vecka!? Blir nog att jobba en hel del hemma. Blev som vanligt teori på idrotten om ergonomi och sedan gymmade vi i vanlig ordning. Lunchen var inget att hurra över men de var lugnt eftersom vi slutade så pass tidigt. När jag kom hem gjorde jag i ordning två mackor och knäckte en nocco<3 Ikväll hade jag tänkt ta mig ut på en promenad, färga fransarna, eventuellt även brynen och fortsätta med redovisningen.