Jonna Persson

SOL<333
Asså herreguuuud va härligt väder!! vet faktiskt inte hur många grader det är men varmt är det iallafall. Igår var det runt 17-18 grader, så härligt! 
Blev en dag hemma själv med Julia igår. Hahahah det spra ju som vanligt. Jag tvätta en massa, strök och bytte gardiner och fick även lov att byta sängkläder när jag ändå var igång. Vi ba kajja runt i huset till ungefär halv 10 tiden då vi skildes åt och gick på våra rum. Jag såg sista avsnittet av Riverdale. Ojojoj säger jag bara, längtar som fan till säsong 2. Avslutade dagen med att kolla på spökjakt. Jag är ju en sån där tönt som älska sånt där.
 
Blev en jävla sovorgon imorse (till typ 11,oops). Men de får man faktiskt unna sig ibland. Jag som varit så trött i veckan. Gjorde pannkakor til frukost/lunch, så gott. Blev även en så att jag följde med Joel, Linnea och Linus en tväris till jacktmässan som var idag. När jag kom hem for jag ut och sprang i shorts??<33 Så jääkla härligt. När jag kom hem la jag mä i solen. Kan int annat än älska dagar som dennna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress