Jonna Persson

PIZZA OCH SOCKERBOMBEN
Blev en ganska lugn dag igår. Har börjat med vårt sista moment på engelskan där vi ska välja en stad/land som vi sedan ska redovisa om. Jag valde kära San Francisco. Hatar förövrigt redovisningar. Jaja, nu ser man iallafall slutet, snart är det ingen mer jävla engelska! Jag prövade att göra en LCHF pizza med en deg som botten den här gången. Blev faktiskt rätt så god ändå. Gjorde även lite ägg och bacon eftersom en plåt skulle inte räcka till hela familjen. På kvällen var det terminens sista gympa :---( Känns faktiskt tråkigt. Vi körde nå kickboxning med Jimmy. Hahah var faktiskt små kul men kan inte säga att jag blev lika slut som jag brukar bli efter ett steppass med Maggan ;).
Jag läste även ut Sockerbomben 3.0 här om dagen! Hahahha har typ tagit en månad att läsa men är ändå små stolt att jag faktiskt läste ut de överhuvetaget. I boken kan man läsa om fakta och forskning kring hur socker påverkar oss, med personers erfarenheter och upplevelser. Det är verkligen läsvärd och lärorik bok.
 
 Sen var det äntligen Fredag igen. Blir nog som vanligt taco Fredag och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är som slut efter veckan på nå vis.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress