BEN&JERRY

Tänkte att de alltid är bra med lite vardags pepp en negativ dag som denna. :''''')
Fyfan för den här dagen säger jag bara. Kom till skolan och fick veta att vår första lektion började 11:20. Så man satt två timmar å mögla bort innan man kunde gå på lunch. Så man gick upp till matsaln och åt nån äcklig mat. Sedan var det dags för min redovisning som jag fruktat ett tag. Gick faktiskt riktigt bra, hon tyckte att själva redovisningen med powerpoint och så var ett A men med uttal osv blev det ett B PLUS. Hahhaha vem får ens ett B+. Så de var iallafall bra. Sedan satt man och mögla ännu mer till typ halv 3 då jag gick till busstation å ba vänta. Asså de är det ända man gör nu, väntar på att få sluta. Glömde dessutom pengar igen så kunde inte köpa nåt. Kände mig som en lodis när man kollar runt i förhoppningar om att hitta en tjuga eller nåt, hahh asså.
Att sedan åka buss en timma är man ju inte speciellt taggad på när de ända man gjort är att sutte å väntat. Har dessuom haft ont i halsen, varit snorig och hållt på nysa som ett jävla tok. Sedan blir man bara så jävla seg och vill inte prata med någon när man känner sig så ful. Men så är det fan, man känner sig mycket glader ifall man känner sig någorlunda fin. Har kännt mig som ett jävla levande lik eller nåt, fyfan hur man se ut. :'')
 
Att man dessutom får sveriges jävla sötsug gör inte saken bättre (inte så konstigt dock). Har längtat efter en ben&jerry heeeela dagen så var inte mer än rätt att tvinga iväg mossan till Tavelsjö och köpa glass<33 Men en dag som denna så förtjänar man fan de. Kan säga att jag åt upp hela jävla glassen och de känns så jävla bra. Lite mätt dock men de få man va.
puss å gonatt, imorgon så stannar denna dam hemma från skolan eftersom jag är klar med allt. :**

TISDAG

Vaknade som upp små glad idag. Eller, glad och glad jag vaknade iallafall på rätt sida så att säga. Idag var vi helt klar med saab jäkeln. Fyfan va man ä less på han nu. :'') Var nå vegetarisk skit till lunch så tog ba nå glas vatten och sedan for jag ut och gick. Hhaha, Nadja for och jag hadd inge pengar med mej. FIck sluta typ två, så satans ovärt... Satt ba på busstation i typ en timme. Fyfan, å var hungrig som fan men kunde ju inte köpa nåt för ja int hadd pengar. Sedan en timmas bussresa på de.. fyfan.
Blev en hamburgare med ägg till middag, både lätt å jäkligt gött.
 
Har engelska redovisning imorgon så hade tänkt att öva inför de ikväll. Så nervös..

MONDAYYAYYAYAYAYAY (naj)

Gokväll
Dagen började inte så himla bra. För det första så glömde jag mitt hemprov på bussen imorse. Kändes jäävla onödigt men de löste sig tillslut. Vi ringde nåt samtal och vips så var provet på hos mig igen. Skönt att slippa hämta de. Sedan för det andra så glömde jag min skåpnyckel idag. Tyckte de kändes som att de var något som saknades imorse. Man ska fan inte ha olika jackor man glömmer ju bort att flytta över allt. Var inte så farligt, hade dock varit skönt att få byta om. Hittade dock en overall som va typ 10 storlekar förstor. Jaja, va ha jag ens fått gjort idag? Lite små fix med saaben typ som att sätta fast alla säten helt, alla bälten och dörrar osv. Dagen har som flyte på bra tyck jag! Imorgon är de ju sista dagen på verkstan, helt sjuk.
Dessutom så fick jag lifta med mossan och Ellen från Vännäsby så man slapp bussfaan.
 
Efter maten så for vi till Vindeln eftersom Ellen skulle på match. Då passade jag på att hälsa på Jimmy en stund.