Jonna Persson

SOMMARLOOOOOVOVOV
Väldens lyckligaste^^
Asså de är helt sjukt att jag nu redan har gått första året på gymnasiet!?? Tycker tiden bara flygit iväg. Var nyss första dagen i skolan och hade hela året framför sig. Har varit lite segt eftersom man inte varit speciellt nöjd med klassen... Som tur så har jag haft Nadja vid min sida! Så jag ber till alla gudar att de ska bli bättee nästa år. Ska väll inte hoppas för mycket. Har utvecklas sååå mycket, från att inte veta något alls till att ha lärt mig om allt möjligt om just fordon och sånt :--)). Fick faktiskt B i båda fordonskurserna ;)). Stolt?? svar ja.
 
Idag så hade vi "Liljakampen" då vi var i lag och gjorde en massa olika stationer. Jag och Nadja var med två andra tjejer som jag knappt pratat med under detta år som heter Moa och Ida tro jag :'''). Gick ändå bra! Var som kul med alla tävlingar och allt. 
Firade in sommarlovet med att halta till coop och köpa skavsårsplåster och en celsius. Hahaha fyfan vad ont jag hade i fötterna efter en dag med mina nya ballerina...Men det gör mig inte så mycket för nu har jag två månader framför mig med ingen skolaaaa och förhoppningsvis världens bästa somamrlov!!!!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress