Jonna Persson

MIDSOMMAR
För ovanligehets skull så var vi hemma hos jag och Julia igår på självaste midsommar. Kan säga att de är ytters sällan vi gör något hemma hos oss. De började droppa in folk vid halv 6. Jag hade redan dukat och skärt upp sallad så när alla kom slängde jag in en potatisgratäng och sedan började vi på att grilla allt kött. 
När maten var klar så högg vi in och jäklar va gott de var. Hade stressa runt i köket ett etag och hållt på att diska undan så de var extra gott med grillat och potatisgratägn<33 Jag, Moa och Sofie hade som hastigast fixat ihop lite lekar som faktiskt blev riktigt kul tyckte jag iallafall. Körde lite stövelkastning, ni vet när man ska snurra och sedan springa och sjukta en boll och så var även en nylonstumpa med en tennisboll inblandad. Vi tog en break och åt en cheescake som Sofie hade bakat. 
Jag och Julia hade fixat ihop ett musikquiz som vi sedan körde efter efterrätten. Personligen tycker jag att de är sjukt kul med musiklekar och sånt, än fast jag inte kunda vara med för ja hadd ju gjort frågorna :~~~~~~).
Tycker kvällen blev riktigt lyckad än fast vi var här hemma hos Perssons ;).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress