Jonna Persson

MEN DÅ KOMMER DU ATT DÖ!?
 Ganska skönt att ha något att göra om dagarna, själv så blir man lätt rastlös så vill gärna ha något för mig. De här med att sommarjobba är jag inte så bekant med men jag gillar de. Man har sina rutiner ;). Ännu en dag betyder ännu en chiabowl till frukost. Promenerade ner till bg och målade i vanlig ordning.
 
Jag är som en som en ensamvarg och trivs väldigt bra i min ensamhet. Så de här med att måla på ett ställe fullt med barn och vuxna är jag lite ovan med. Men något som verkligen gjorde min dag var när en liten tjej kika fram med ett stort leende och sa "Hej Jonna" och även en vink på de. Man blir ju alldeles varm om hjärtat på nå vis, världens gulligaste ju.<333 Hahaha något annat som hände var att en unge stack fram skalln och frågade "Varför är du inne medans vi andra barn är ute?" kom inte riktigt på ett bra svar så svarade bara "Nämen jag behöve rinte vara ute, måste vara här inne och måla" och gissa vad onga säg? Jo, "men då kommer du dö" och så ler han och springer där ifrån. Kunde inte hålla mig för skratt, ahahha asså så konstiga saker ungar kan kläcka fram :''''')
Clara

Haha, vilken underbar kommentar! Fick höra många lustiga saker när jag sommarjobbade på ett dagis för några år sedan. Tycker det är roligt med barn. De är antingen brutalt ärliga eller så säger de saker som är helt bananas. <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress