Jonna Persson

GLASSBONDEN
Steg upp efter nio tiden då jag kokade ägg och skärde upp lite frukt. Riktigt gött<33 Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag ville ha så blev som de blev helt enkelt. De har regnat och regnat men de hindrade inte mig för att ta mig ut. Tog på mig regnkle och cyklade ner med Moas cykel och sedan tog mig en promenad hem i regnet. När jag kom hem blev jag sugen på att träna så jag sökte upp ett träningspass med Ida Warg och kötta på. Helvete vad de brände i röva ;).
Linnea frågade senare under dagen ganska spontant ifall jag var sugen på att fara till Glassbonden. Har aldrig varit på Glassbonden i år så blev premiär idag för min del! Jag, Sofie och Linnea tog mulen till Selet och köpte enligt mig världens godaste glass, Sockervadd och choklad. De här slår fan min älskade Ben&Jerry Cookie dough!! Så mysigt och faktiskt ganska bra grej att fara på Glassbonden och äta glass en regning dag som denna.
 
Blev att slänga i sig en moussaka som Julia och Mossan gjort till middag när jag komme hem. Var dock inte så hungrig med tanken på att jag hade just tryckt glass ;). Blev ännu en promenad nu på kvällskvisten i brist på annat att göra. Är faktiskt rätt smart att gå ut på en prommis med en podd i lurarna när man inte har något bättre för sig istället ba för att ligga inne och slöa som man oftast gör.
På tal om att slöa så ligger jag faktiskt rätt bra här i min säng med mitt favorit påslakan (så mjuk och härligt) och nyss drukit en kopp kaffe med grädde<33 Hade tänkt att se en film innnan jag lägger mig och sover och laddar upp för en dag med massa målning.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress