Jonna Persson

CHIAFRUKOST
Fan va svårt jag hade att somna igår, låg säkert vaken till 1 tiden. Trots de vaknade jag kvart i 6 då jag kände för att sminka mig och även packa iordning min väska eftersom de vart sagt att jag skulle till Vindeln efter skolan. Hade som sagt gjort en chiapudding som jag åt imorse toppat med blåbär, banan och jordgubbar. Assså bästaaaa, kommer verkligen göra de fler gånger! Har faktiskt kvar 2 glas, en men kanel i och en "orginal".
Har ju inte fattat att de är varmt som fan på dagen så håll ju på dö bort här med mina svarta jeans och bomber jacka.. Inte lätt.
 
Hade kokat ett ägg som jag åt på lunchen men en celsius och en halv proteinbar. Inte en speciellt god en :---/. Var någon hallon och vitchoklad aktig. Eftersom vi slutat nu så fundera jag på att ta halv 2 bussen till Selet och därefter gå dom där 5km hem. Tur jag hade med mig ett par andra byxor så jag slipp att gå i jeansen. Får helt enkelt ta en senare buss till Vindeln för jag orka fan inte sitta och mögla bort i Vännäs till kvart över 3.. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress