Jonna Persson

CHIABOWL
Hade gjort iordning en chiapudding igårkväll så de var chiabowl som stod på scheamt imorse! Skärde upp en banan med frysta bär och lite smått och gott. Så himla enkelt, speciellt när man gör förberedelserna kvällen innan. Tra bara någon minut att slänga på de man vill ha som topping och så jäkla gott.
Nog om de, cyklade tappert iväg med regnkläder imorse. Inte för att de regnade speciellt mycket utan de blåste nanting och såg himla lurt ut väder mässigt. Gjorde rätt i att ha med mig regnklea eftersom de inte var så mysigt att stå ute och måla i leggings och en tröja i världens blåst och duggregn. Så blev att jag drog på mig regnkläderna trors allt efter någon timme.
Blev klar med målningen på hundsjön så tog helg lite tidigare idag men de förtjäna man fan efter att stått ute och måla i bajs väder två dagar.
 
Har städat och donat runt i huset eftersom de är veckans städdag. Att Mossan är i princip handikappad pga hennes nyopererade hand och Pappa som jobbat på ute med altanen så har jag fått städat mer än vanligt. Gör inte mig så mycket eftersom jag gillar att städa och dona på! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress