KVÄLLS LÖPNING

Gokväll damer och herrar!
Blev ännu ett hjärtägg och en tomatmacka till frukost idag. Är de inte hur gulligt som helst att steka ägget i en pepparkaksforms som liknar ett hjärta som jag visade här på bloggen igår. Inte världens finaste hjärtan så var inte mycket att hurra förr. Hur som haver så fortsatte jag att måla i hallen innan trappen på bg idag. Blev klar med väggar och tak så blir att ta dörrarna nästa vecka. 
Var faktiskt sol och varmt idag så fick lov att gå ut och lägga mig i solen ett tag när jag kom hem. Huuur skönt som helst, man måste ju ta vara på dagarna då det faktiskt är sol och härligt väder.
 
Fick bli en ytters enkel middag idag, en go jävla burgare. Inte så smickrande på bild dock :'''). Hade tänkt att bara ta en promenad nu på kvällen i de härliga vädret men eftersom Julia skulle ut och springa så var jag också taggad på att ta en springtur. Hade inte tänkt mig en lång runda men slutade men en timmes 7km löpning i den häärliga kvällssolen. Körde med linne och kortkorta shorts, typ hotpants vilket aldrig har hänt. Jag i linne? najnajnaj.
 

HJÄRTA

 

MEN DÅ KOMMER DU ATT DÖ!?

 Ganska skönt att ha något att göra om dagarna, själv så blir man lätt rastlös så vill gärna ha något för mig. De här med att sommarjobba är jag inte så bekant med men jag gillar de. Man har sina rutiner ;). Ännu en dag betyder ännu en chiabowl till frukost. Promenerade ner till bg och målade i vanlig ordning.
 
Jag är som en som en ensamvarg och trivs väldigt bra i min ensamhet. Så de här med att måla på ett ställe fullt med barn och vuxna är jag lite ovan med. Men något som verkligen gjorde min dag var när en liten tjej kika fram med ett stort leende och sa "Hej Jonna" och även en vink på de. Man blir ju alldeles varm om hjärtat på nå vis, världens gulligaste ju.<333 Hahaha något annat som hände var att en unge stack fram skalln och frågade "Varför är du inne medans vi andra barn är ute?" kom inte riktigt på ett bra svar så svarade bara "Nämen jag behöve rinte vara ute, måste vara här inne och måla" och gissa vad onga säg? Jo, "men då kommer du dö" och så ler han och springer där ifrån. Kunde inte hålla mig för skratt, ahahha asså så konstiga saker ungar kan kläcka fram :''''')
1