Jonna Persson

GRÄVLINGEN SPRANG FÖR SITT LIV
Vart intensivt att först köra till Tvärålund vid 12 och sedan måla på och sedan fara hem vid 4 för att hinna till Moa på middag. Kändes först lite onödigt att jag ens körde till Tvärålund men fick iallafall något gjort så de var ändå bättre än att inte fara alls. Slängde på nå maskara, packade väskan med badkläder + annat och sedan cyklad jag i en väldans fart ner till Moa med endast 15 minuters försening. Fast de får man ju vara, rödåkvarten vettu.
Vi skärde upp sallad och snörde in lite pommes i ungen och sedan började vi grilla. Vi blev snabbt klar med grillningen så köttet fick stå på eftervärme ett tag tills pomfritten var klara. När allt var klart och de var dags för middag hade köttet dock blive kallt så vi fick värma på de i micron, rip<33;). 
Blev en riktigt lyckad middag trots allt, var så himla hungrig så de smakade extra gott!
 
Vi tog oss en tur med cyklarna ut i skogen där vi vandra på och bara upptäckte :~). Blev efterrätt +en massa kortspel när vi kom tillbaka efter vårt lilla äventyr. Vid 12 så hoppade vi ner i plurret som Sofie kallade de. Såååååå jäkla mysigt. Hahahaha, vi ba köttade och for ut på fotbollsplan med bikinin och sprang runt vattenspridarn mitta natten.
 
När jag cyklade hem med månen sken i vitögat och frusna händer efter allt badande så fick jag syn på en grävling. Han såg ut att springa för sitt liv då snabbt sprang ner i slänten längs älven. Jag kände mig säker på mossans vita damcykel då jag lungt trampade vidare igenom sommarnatten. 
Netti Starby

Oj vad stressigt men så mysigt ni hade det! :-D Kramis

Days by Johanna

Låter som en härlig dag, kväll och natt!

elin

Åh så härliga bilder och vilken lördag du verkar ha haft<3

Alice

Mysigt!

Isa Bylund

men åh vilken helt underbar sommarkväll <3 så ska det vara!

frida G Svensson

vilka underbara bilder! vänskap och så mycket kärlek i bilderna! <3

Natalia

Så fina bilder :D

Louise

Så underbara bilder😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress