Jonna Persson

GLASSBONDEN<3
Hejhej här ligger jag i sängen nästintill klarvaken klockan ett på natten, vafan hände? Kanske återkommer senare varför jag är så pigg som jag är just nu. 
Hur som helst så vaknade jag upp till strålande sol och cirka 20 grader i skuggan, fick lov att gå ut och lägga mig på altanen. Blev inte så himla länge jag han ligga där innan magen kurrade å skrek efter frukost. Så jag stekte ihop lite pannkisar<33 Eftersom moppen nu går som aldrig förr (drevad upp, hihi) så fick jag lov att ta mig en längre tur. For till Tavelsjö där jag köpte mannagryn och en avokado. (vem köper ens de?) Varit sugen på mannagrynsgröt så förmodligen blir de min frukost imorgon skulle jag tro. Blev även en sväng till Glassbonden i de härliga vädret med Mossan, Farmor och Ellen.
 
Blev att Mor och Far tog husvagnen till Ronny och Monica ikväll så det resulterade till att jag vart hemma själv. Både Julia och Ellen var på vift nämligen. Hade tänkt ta moppen till dom och kanske ta en köpp kaffe eller nåt men vart så himla slö. Fick även nåt sötsög i dess like, förmodligen för jag äte socker å skit idag. Så kunde inte motstå chokalden i kylskåpet.. ;) Lyssnade på Maratonpodden som jag hittade här på Spotify här om dagen och blev så pepp och hade dels lite ångest så blev en 7-8km runda löpning ikväll vid sisådär elva tiden. Fick även feeling när jag kom hem där jag rensa och städade undan i rummet så nu äre så fint ska ni veta. De var det här jag ville komma till att jag förmodligen är pigg utav att jag nyss varit ute och sprungit. Inte de bästa men känns ju lite bättre iallafall. Jaja nu äre bra, hade ändå tänkt försöka sova jag!  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress