Jonna Persson

FIX I RUMMET
Sitter just nu i köket proppmätt efter dagen middag, har en tendes att äta för snabbt så allt bara kommer på en gång och man inser att man helt plötsligt är jääääääätte mätt. Hur som haver, igår så blev jag hemma själv iprincip hela dagen. Julia jobbade och resten av familjen var i Kussjön. Inget vidare väder så jag hade inte mycket för mig. Jag var och skrev ut bilder och fixade lite på rummet. Som ni ser på sista bilden så är de någon tavla som hänger på väggen. Har inte haft något där och alltid känts som att de är något som saknas. Nu känns det inte lika tomt och tror de ändå blev ganska bra, eller vad tycker ni?
Bytte även ut lite saker på den svarat hyllan som ni ser på översta bilden, inser nu att jag skulle haft en före bild så man kunde se skillnaden.
 
Gårkvällen blev sen då jag satt uppe och kolalde youtube fööör länge. Detta resulterade till att jag steg upp just innan 10 imorse, var såå jäkla trött.
For iväg och jobbade någon timma och körde hem när jag blev less. Ganska skönt att inte ha några speciella arbetstider utan man jobbar när man känner för de ;) 
Netti Starby

Jättemysigt och så fint rum du har! :-D Kramis

Natalia

Blev fint :D

Days by Johanna

Så fint du har det :)

Celine

Så fint du gjort det!

Louise

Va fint! 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress