JULI

JULIS BÄSTA

FILM/SERIE: To the Bone

LÅT: Kommer över dig och Maraton

DAG: MOTORVECKAN 1, 2.

ARTIST: Miriam bryant

KÖP: Min drömfångare och mina Lundhags!!

BLOGG: vet ej.

KLÄDESPLAGG: Alla mina kjolar<33

ÄTBART RELATERAT: MANNAGRYNSGRÖT

SAKER JAG SER FRAM EMOT I AUGUSTI: Hmmm.. är blandade känslor kring skolan men är faktiskt lite små taggad.. Annars har jag inget planerat :--)

15

FÖDELSEDAGSFIKA OCH STAN

Här om dagen så fyllde min kusin Nanna år så igår var vi och grattade henne. Hade svår att sova med tanken på att man inte lagt sä i speciellt bra tid nu när man har varit i Lycksele. Blev ändå upp i någorlunda bra tid för att vi skulle iväg till stan. Tog ut ett par byxer till mig och så blev de att svänga förbi morfar en tväris. 
Nu när jag komme hem for jag ut i regnet på en 6km springur, känns som de var hur länge sen som helst fast de var bara en vecka sen sist. Kan säga att de blir att ta de brano lugnt ikväll, är fortfarande helt slut. Är inte klar med målningen så måste väll ta tag i den och bli klar med den innan jag börjar jobba på dammen.
2

MOTORVECKAAAN

yeah↑
oh herre, 6 pers i en ejpajävel.↑
hihi, jag har nyss gjort min fin.↑
typiskt pappa, vi stannar av för at parkera och han säger "vänta ska ba raka mej". ↑
bästa vi.
STANDARD, svart is da shit.
makeup timeeemmemee.↑
yeahahahh
vi drar cykelraggen
satt jävligt bra med en kycklingsallad.
jag och världens bästa linnea<33
hahaha assåå nils, stor snusarn.
"ta kort på mig till bloggen"↑
ye
 
 
 
Nu är allt uppackat och jag har städat undan lite i rummet. De bästa jag har gjort är fan att jag bytte sängkläder innan vi for så nu när jag kom hem är de rena och fräschaa<33 Tvättmarskin måste fan gå på högvarv med tanken på all jävla tvätt. Ojoj.
 
Hur som helst, Motorveckan. Jävlar vilken vecka. Jag har haft så himla kul och mått både bra och åt helvete. Jag tycker de inte känns lönt att skriva en massa, tycker att ni får kolla på bilderna och nöjja er med de.
Har fan inte pratat med så här många människor på så här kort tid. Hahahhahah. Nä asså, Motorveckan va kung och jag får tacka alla som gjort denna veckkaaa! 
9