PIZZA TILL LUNCH

Gokväälll damer och herrar :-)
Idag så har jag iprincip bara suttit och jobbat i p-boken. Vart att jag och Nadja missade matbussen idag... kul. svar nej. Som tur så skjutsade Jens oss till matsaln. Man blev possitivt överraskad när man insåg att de var pizza till lunch<345678 
Har inte hänt något specielt resten av dagen. Fick skjuts av pappa hem idag. Sköönt å slipp bussen. På tal om bussen så var det ett jäääääääääävla liv på bussen imorse. HELVETE va dom skrek. Ingen aning om vad fan dom skrek men levde om gjort dom.
 
Blev go paltn ikväll. Har fan längtat hela dan, haah. Faq va gött. Idag är det vilodag så skönt å slipp träningen. Börja fan bli halvsegt med typ 70 situps pch 140 squats.. :'''')
1

JANUARI

JANUARIS BÄSTA

FILM/SERIE: The 100
 
LÅT: Black barbie - Nicki Minaj
 
DAG: den här kvällen lätt

ARTIST: Nicki Minaj

KÖP: En kjol från cubus

BLOGG: Amir Akroutis vloggar

KLÄDESPLAGG: Något jag använt flitigt denna månad är mitt underställ, så skönt ;)
 
ÄTBART RELATERAT: bananglass helt klart<23456789

SAKER JAG SER FRAM EMOT I FEBRUARI: Haha vad händer ens i Februari. Har absolut inget planerat ännu.

LEGOLAS

Dummaste idag var fan när Linnea sa att jag såg ut som "Legolas". HAHAHAHAHH aaaaassså va i hela.
Ny vecka, nya möjligheter som ja back in the days alltid började mina måndags inlägg med. ;) Men det stämmer bara bra de. 
Idag så åt jag bananglass till frukost, så tragiskt götttt.<3456 Dagen har som gått fort tyck jag. På förmiddan så gjorde man nå avgasmätning där vi såg att lambdan var för hög. Vi blåste luftfiltret men fick ingen skillnad på avgasmätarn. Till lunch var det mjukbröd, en banan och en clementin.<2345
Efter lunchen fortsatte vi felsöka. Vi såg inga tecken på läckage någons stans så då hedd vi in gas i systemet för och se ifall de var något läckage, och så var det allt. Vid tomgångsmotorn komme röken ifrån. Vi hess på nå silikon och smörjde och hedd ännu en gång gas i systemet. Ingen rök sysntes till!
 
Gjorde även klart nå svetsteori, skönt. Ikväll blire träning med Sofie och Linnea.
1