TEATER PÅ RÖDÅSKOLAN

Gokväll barn.
Ännu en dag på Schenker och har väll varit samma visa som alla andra dagar. Farfar plockade upp mig vid tre så skönt att ännu en dag få slippa bussen. Vid halv fem var de någon teater på Rödåskolan som Ellen var med i så fick ju lov att fara och kika. De var så duktiga så men Ellen såg så nervös ut, hahah stackarn. Tror hon brås på den där Jonna Persson.
 
Låg ett oaket från Bubbleroom i brevlådan så var snabb in för att kolla på den nya klänningen och spetströjan. Tröjan var så fin men satt lite löst men kan ju bara vara skönt att den inte sitt helt slickad. Ni ser en del av klänningen på den översta bilden och känner mig ganska nöjd med den. Även den känns lite stor i armarna och får en känsla av att jag ser lite tantig ut med den. :''''') Kommer i varje fall behålla den och ge den en chans, för den är ju jätte fin!
 
Har städat mitt rum eftersom att de är Torsdag och hade tänkt ge mig på historia inlämningen och sedan kolla Riverdale. Asså den där jävla inlämingen, så jobbigt med uppgifter där man måste analysera, jämföra, reflektera och ba skriva massaaaaa att dessutom skriva om något man inte 100 har koll på.. :')