SISTA UPPGIFTEN: DONE

mysigasteee huset i rödå.
 
Idag skickade jag in min sista uppgift för den här terminen!! Fick dessutom reda på att jag fick B det innebär även att jag får B i hela historia kursen. Så det känns faktiskt himla bra! Vad har annars hänt idag? Hade trampolin på idrotten då vi delvis hoppa studsmatta. Jag, Nadja och Linnea gymmade en tväris efter idrotten. Måste säga att jag hade otroligt lite power och har jävulst lite motivation allmänt. Faan vad gör man ens. John yrade om att vi har gymnastik med redskap och grejjer imorgon och känner mig faktiskt små taggad. Haha jag minns ju att jag alltid tyckt om det här med gymnastik och sådär. Det var ju min och Linneas största dröm när vi var små, att få börja i gymnastik, ahahhahah tider.
 
Kom hem till världens kaos kändes de som. Slängde in en tvätt, vek och sortera tvätt, stökade undan och sådär i köket och röjde även undan i mitt egna rum. 
Tvingade ut mig på en prommenad med pillowtalk i örona, najs än fast de tog emot till en början. Känns då iallafall skönt att fått mig lite frisk luft och är väll snart dags för läggdags. Vet dock inte hur det ska gå när jag druckit en halv nocco och några koppar kaffe nu på kvällskvisten. Brukar vara segt när jag drucke massa koffein.
 
Jag är SÄMST på att ta bilder under dagen , så tråkigt!!! :---(