LET IT SNOW LET IT SNOW LET IT SNOW...

Jag är fan förvånad att det är knappt mitten av December och vi har snö!?? De senaste åren har de verkligen varit snålt med snö så nu hoppas jag på en riktigt vit jul!! De är ju så mysigt och fint med snö, fick lov att tvär ta någon bild med kameran nu när jag kom hem.<33
 
Gjorde bort terminens sista redovisning där jag, Linnea och Nadja pratade om fysisk aktivitet. Kändes väll helt okej som vanligt, hade inte hunne övat så mycket inför redovisninge så var lite ranglig. Jajjja, skönt att ha de bortgjort iallafall!  Nu är det (vad jag vet iag!??) endast en uppgift kvar i skolan och det är en historiainlämning som vi började med idag.
 
De är fan sjukt att nästa vecka har vi jullov och om en halv månad är 2017 över!!!?? De är SJUKT vad tiden går. Har för övrigt inte någon julkänsla alls :( Måste äta mer pepparkakor, tända mer ljus och kolla på Pettsson och Findus tomtemarskinen, haha livets bästa film. Nämen de smäll bara till så är julen över så det gäller att ta vara på den här tiden.
Jag tycker att det är ju som mysigast tiden innan självaste julafton så får skaffa mig lite julkänslor. Kanske ska även ge årets julkalender ens chans. Jag har ju dömt ut den innan jag ens titta på den och ska vara helt ärlig och säga att jag knappt vet vad den handlar om. Jag minns att förra årets julkalender tyckte jag faktiskt var riktigt mysig och även den dömde jag ut innan jag börjat kollat på den.